Når jeg har trykket på av/på-knappen, slås elsykkelen på i et øyeblikk, og så slås den av igjen. Hva kan jeg gjøre?

Dette kan tyde på en tilkoblingsfeil i ledningen. Sjekk at alle ledninger er riktig tilkoblet, og at kontaktene på betjeningsenheten og skjermen (hvis aktuelt) er satt godt inn.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte fagforhandleren. Du kan finne en forhandler i nærheten ved hjelp av  forhandlersøket vårt på nettet.