Hva gjør jeg hvis det ikke er mulig å slå på elsykkelen?

Sannsynligvis er en av de bevegelige komponentene, dvs. batteriet og eventuelt skjermen, ikke klikket riktig på plass. Kontroller disse komponentene ved å ta dem ut og sette dem på plass igjen.

Hvis du ikke kan slå på elsykkelen via skjermen, kan du prøve å slå den på via elsykkelbatteriet. Skjermbatteriet lades deretter via elsykkelbatteriet.

Alternativt kan du lade det interne batteriet i skjermen via diagnosetilkoblingen med en mikro-USB-ledning (ladespenning 5 V – ladestrøm maks 600 mA). Lukk alltid beskytteren på diagnosetilkoblingen, slik at det ikke trenger inn støv og fuktighet.

Hvis elsykkelen din er utstyrt med en Purion, bytter du batteriene i skjermen. Du trenger 2 knappeceller CR2016, 90 mAh.