Må jeg betale på nytt for eBike Connect premium-funksjoner (f.eks. Lock) etter 24 måneder, eller må jeg si opp avtalen tidligere?

Kostnadene for våre eBike Connect premium-funksjoner er engangskostnader. Du må ikke betale på nytt etter 24 måneder. Så lenge funksjonen tilbys, kan du bruke den etter engangsbetalingen uten flere kostnader.

Hvis du ikke bruker eBike Connect-kontoen din på 24 måneder, blir den automatisk slettet av personvernhensyn. Vi informerer deg på e-post før slettingen. Hvis du vil beholde eBike Connect-kontoen din, må du bruke eBike Connect-appen eller eBike Connect-portalen minst én gang før det er gått 24 måneder.

Merk: Hvis du har aktivert eBike Lock, kan du ikke lenger deaktivere denne eBike Lock-innstillingen når eBike Connect-kontoen din er slettet. I så tilfelle er det bare sykkelforhandleren som kan utføre en tilbakestilling.