Hva må jeg tenke på hvis jeg bytter telefon?

1. Installer eBike Flow-appen på den nye telefonen din, og logg inn med den eksisterende kontoen.
  2. Koble elsykkelen din til eBike Flow-appen.

Hvis du har problemer med tilkoblingen:
Hvis du har brukt et overføringsprogram til å overføre dataene til den nye telefonen din og/eller har problemer med å koble deg til elsykkelen, gjør du følgende på den nye telefonen.

1. Avinstaller eBike Flow-appen.
  2. Fjern elsykkelen med Smartsystemet fra listen over Bluetooth-komponenter i Bluetooth-innstillingene på telefonen.
  3. Installer eBike Flow-appen på nytt, og logg inn med den eksisterende kontoen din.
  4. Koble elsykkelen din til eBike Flow-appen.

Merk: Den gamle telefonen din kan låse opp elsykkelen og deaktivere eBike Alarm så lenge du er logget inn med kontoen din på denne telefonen og den er koblet til elsykkelen. Vi anbefaler derfor at du fjerner elsykkelen fra den gamle telefonen.