Hvordan kobler jeg Mini Remote / Mini Remote Dropbar til smartsystemet?

Vanligvis er Mini Remote allerede tilkoblet Smartsystemet, og du trenger ikke å gjøre noe.

Hvis det imidlertid blir nødvendig å koble til Mini Remote manuelt, gjør du følgende:

1. Installer Flow-appen.
  2. Aktiver Bluetooth® på smarttelefonen din og åpne eBike Flow-appen.
  3. Koble elsykkelen din med Smartsystemet til Flow-appen.
  4. Gå til  Innstillinger > Min elsykkel > Informasjon om elsykkelen / Komponenter
  5. Trykk på Legg til ny enhet > Mini Remote.
  6. Ta ut batteriet, og vent 20 sekunder.
  7. Sett tilbake batteriet, og trykk og hold inne minusknappen i ca. 5 sekunder. LED-indikatoren på Mini Remote blinker blått for å vise at tilkoblingsprosessen pågår.

Deretter blir Mini Remote registrert. Sammenlign den 12-sifrede MAC-adressen som står trykt på Mini Remote, med MAC-adressen i Flow-appen, og bekreft paringsprosessen i appen. Hvis MAC-adressene ikke stemmer overens, må du angi Forsøk på nytt.

Mini Remote er riktig tilkoblet når LED-lampen blinker grønt tre ganger.

Hvis tilkoblingen er vellykket, blir Mini Remote vist i området Informasjon om elsykkelen / Komponenter.

Hvis tilkoblingen fortsatt ikke fungerer, kan du kontakte din  sykkelforhandler. Forhandleren kan opprette en forbindelse via diagnoseverktøyet.