Hvorfor blir ikke enheten min funnet ved sammenkobling?

• Kontroller at eBike Flow-appen og systemprogramvaren til elsykkelen er oppdatert med den nyeste versjonen. Oppdater programvaren ved behov.
  • Kontroller at elsykkelen, Bluetooth-enheten og smarttelefonen er i nærheten og slått på.
  • Hvis du vil koble til en hjertefrekvensmåler, må den være kompatibel med Bluetooth SIG-standarden og ha riktig pulsprofil.
  • Kontroller at Bluetooth-enheten er i sammenkoblingsmodus. Se produsentens håndbok for veiledning.

Når sammenkoblingen er utført, vises enheten din som en ny tilkoblet Bluetooth-komponent under  Innstillinger > Min sykkel > Elsykkelpass > Komponenter i eBike Flow-appen.