Hvorfor blir ikke Mini Remote funnet ved paring?

– Forsikre deg om at knappecellebatteriet ikke er tomt.
– Sørg for at elsykkelen, Mini Remote og smarttelefonen er i nærheten og slått på.
– Sørg for at elsykkelen er koblet til eBike Flow-appen.
– Forsikre deg om at Mini Remote er i paringsmodus.
– Hvis Mini Remote allerede er koblet til en elsykkel, men du ønsker å koble den til en annen elsykkel, følger du trinnene som er beskrevet her.
– Når du har satt inn batteriet, må du umiddelbart trykke på minusknappen i ca. 5 sekunder.
– LED-indikatoren på Mini Remote blinker blått, og Mini Remote er i paringsmodus i 30 sekunder. Fullfør paringsprosessen i appen i løpet av de 30 sekundene.