Jeg mottok en e-postforespørsel om å tilbakestille eierprofilen. Hva skal jeg gjøre?

Du mottok denne e-posten fordi kontoen din for eBike Flow-appen er knyttet til en elsykkel som noen andre ønsker å koble seg til. Du må bare godta tilbakestillingen hvis du ikke lenger eier elsykkelen, men den tilhører den som sendte forespørselen, for eksempel hvis du har solgt elsykkelen til vedkommende. Når eierprofilen tilbakestilles, fjernes elsykkelen fra kontoen din for eBike Flow-appen, og den andre personen kan koble seg til elsykkelen og registrere den.

Følg instruksjonene i e-posten hvis du godtar vilkårene for tilbakestillingen. Når du klikker på knappen Administrer og tilbakestill elsykkelen, blir du omdirigert til et nettsted der du må logge inn med kontoen din for eBike Flow-appen. Deretter kan du finne elsykkelen og tilbakestille eierprofilen.

Når profilen tilbakestilles, kan en annen bruker koble seg til elsykkelen og registrere den.

Ikke tilbakestill eierprofilen for elsykkelen hvis du ikke har solgt den og ikke kjenner personen som sendte forespørselen. Vær oppmerksom på sikkerheten til elsykkelen din, siden noen har prøvd å koble seg til den. Hvis elsykkelen din ikke står der du parkerte den, anbefaler politiet på det sterkeste at du kontakter dem umiddelbart ved tyveri. De første timene er avgjørende når det gjelder å få tilbake elsykkelen.