Telefonbatteriet mitt er flatt. Hvordan kan jeg låse opp elsykkelen?

Din digitale nøkkel er koblet til din SingleKey-ID. Installer Flow-appen på en annen telefon, og sammenkoble den med elsykkelen ved hjelp av din SingleKey-ID. Nå kan du låse opp elsykkelen. Elsykkelen er låst opp helt til den blir slås av igjen. Ikke glem å logge ut etterpå.

Merk: Elsykkelen slår seg av selv hvis den ikke brukes på 10 minutter, eller hvis du tar ut batteriet eller fjerner Kiox 300- / Kiox 500-skjermen (hvis utstyrt).

Forresten – selv om elsykkelen er låst, kan du fremdeles bruke pedalene som på en vanlig sykkel.