Må jeg åpne eBike Flow-appen for å låse eller låse opp elsykkelen?

Det er ikke nødvendig å åpne appen for å låse elsykkelen, men du trenger Flow-appen når du skal låse den opp (den må i det minste kjøre i bakgrunnen).

Hvis eBike Lock er aktivert, låses elsykkelen automatisk hver gang du slår den av. Du kan slå av elsykkelen ved å trykke på Av/På-knappen på betjeningsenheten.

Elsykkelen slås også automatisk av hvis den ikke har vært brukt på 10 minutter, eller hvis du fjerner batteriet eller Kiox 300- / Kiox 500-skjermen (hvis utstyrt).

For å låse opp elsykkelen slår du den på mens du har smarttelefonen i nærheten. Kontroller også at Bluetooth er aktivert og at Flow-appen kjører i bakgrunnen. Hvis du har deaktivert automatisk opplåsing, kan du trykke og holde låseknappen på hjemskjermen til eBike Flow-appen.
Hvis du har en Kiox 300 / Kiox 500-skjerm, kan du også låse opp elsykkelen med Kiox.

Forsøk feilsøkingene her hvis du har problemer med å låse opp elsykkelen.