Jeg kan ikke låse opp elsykkelen min og slå av eBike Alarm. Hva kan jeg gjøre?

Har du brukt Kiox som nøkkel og mistet den? Trykk her.

Ellers kan du prøve disse fire tingene med det samme:

1. Sjekk om Bluetooth er aktivert på telefonen din.
  2. Start Flow-appen på nytt, og prøv på nytt ved å slå elsykkelen av og på igjen.
  3. Start telefonen på nytt, og prøv igjen.
  4. Ta batteriet ut av elsykkelen, sett det inn igjen, og prøv på nytt.

Hvis telefonen din er koblet til elsykkelen, men elsykkelen likevel er låst, kan du deaktivere eBike Lock (&Alarm) midlertidig i innstillingene:  Innstillinger > Sykkelinnstillinger > eBike Lock (& Alarm)

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte  sykkelforhandleren.