Jeg har problemer med å koble eBike Connect-appen til Kiox eller Nyon. Hva kan jeg gjøre?

Fremgangsmåten for å koble eBike til eBike Connect-appen er beskrevet her.

Hvis det ikke virker, kontrollerer du følgende:

1. Sjekk  her om elsykkelen din er kompatibel med eBike Connect-appen.

Merk: eBike Connect-appen kan bare kobles til et Kiox- eller Nyon-display. Elsykler med Smartsystemet er ikke kompatible med eBike Connect-appen! Hvis du har en elsykkel med Smartsystemet (f.eks. hvis Kiox 300/Kiox 500-display), laster du ned Flow-appen. Fremgangsmåten for å koble elsykkelen til Flow-appen er beskrevet her.

1. Forsikre deg om at kjørecomputeren og smarttelefonen begge er i nærheten av hverandre og slått på.

2. Sjekk alltid om Internett og Bluetooth er aktivert på smarttelefonen din. For Android-smarttelefoner må du også aktivere posisjonstjenester.

3. Forsikre deg om at appen kjører i bakgrunnen og ikke har blitt lukket.

4. Kontroller ladenivået til smarttelefonen. Lad eventuelt smarttelefonen.

5. På Android: Sjekk at eBike Connect er ekskludert fra strømsparingsfunksjonen (noen ganger kalt batterioptimalisering) i smarttelefoninnstillingene.

Eksempel for å finne energisparefunksjonen/batterioptimalisering:
Gå til  Innstillinger >  Energisparefunksjon eller Batterioptimalisering på smarttelefonen. Velg Alle apper og søk etter eBike Connect. Velg Ikke optimaliser eller Ikke tillatt og bekreft valget ditt.

Hvis du ikke finner energisparefunksjonen/batterioptimaliseringen, sjekker du i bruksanvisningen for smarttelefonen.

Merk: Hvis det på nytt oppstår problemer, dobbeltsjekker du unntakslisten. Etter en oppdatering, kan eBike Connect forsvinne fra listen.

1. Er det mulig at en annen smarttelefon er koblet til kjørecomputeren?
    Du kan sjekke dette under Innstillinger > Bluetooth på Kiox eller under **  > Tilkoblinger > Bluetooth ** på Nyon. Hvis det er koblet til en annen smarttelefon, må du pare smarttelefonen og kjørecomputeren på nytt.

2. Slå smarttelefonen og kjørecomputeren av og på igjen.

3. Fjern kjørecomputeren fra Bluetooth-listen på smarttelefonen og fjern smarttelefonen fra Bluetooth-listen på kjørecomputeren. Hvis du fortsatt er sammenkoblet med en annen kjørecomputer som du ikke lenger bruker, fjern også denne fra smarttelefonens Bluetooth-liste.