Hvordan kan jeg koble Strava-kontoen min til eBike Connect-kontoen min eller avslutte forbindelsen?

Slik kobler du til:

Du kan opprette forbindelsen både i appen og i nettportalen.

eBike Connect-appen:

1. I eBike Connect-appen går du til  >  Innstillinger.
  2. Under Tilkoblede apper > Strava trykk på knappen.
  3. Bekreft meldingen med Godta.
  4. Velg Strava-appen, finn ut hvilke data du ønsker å dele med Strava, og trykk på Godkjenn.

Nettportalen eBike Connect:

1. Gå til  > Personverninnstillinger
  2. Under Tilkoblede apper > Strava trykker du på Koble til Strava.
  3. Bekreft meldingen om overføring med Ja, fortsett.
  4. Du blir videresendt til Strava-påloggingen. Skriv inn Strava-påloggingsinformasjonen din.
  5. Velg hvilke data du ønsker å dele med Strava, og trykk på Godkjenn.

Aktivitetene du fullfører fra nå av, blir synkronisert med Strava. Vær oppmerksom på at bare aktiviteter som er kortere enn 250 km, kan lastes opp til Strava.

I eBike Connect kan du velge å synkronisere hver enkelttur eller hver tur (som kan bestå av flere enkeltturer) med Strava. Du finner mer informasjon om enkeltturer og turer her.

Avslutte forbindelsen:

Du kan avslutte forbindelsen både i appen og i nettportalen.

eBike Connect-appen:

1. I eBike Connect-appen går du til **  >  Innstillinger**.
  2. Trykk på glidebryteren under ** Tilkoblede apper > Strava**.
  3. Bekreft meldingen Koble fra Strava med Fortsett.

Nettportalen eBike Connect:

1. Gå til  > Personverninnstillinger i nettportalen eBike Connect.
  2. Under Tilkoblede apper > Strava trykker du på Koble fra Strava.

Merk: Du kan når som helst koble til Strava-kontoen din på nytt som beskrevet ovenfor.