Hvordan starter og avslutter jeg aktivitetssporing?

Start og avslutt aktivitetssporing.

Når du tråkker, vil eBike Flow-appen begynne å spore turen din automatisk.

Når aktivitetssporing settes på pause, blir Avslutt-knappen synlig. Trykk på tasten for å avslutte aktivitetssporing. Når aktivitetssporing er avsluttet, vil turen bli lastet opp til statistikken din og du kan se detaljene for turen.

Hva skjer om jeg glemmer å avslutte aktivitetssporing?

Turen avsluttes automatisk etter at tidsperioden for auto-reset er nådd (og sykkelen står stille under denne perioden). For å justere den definerte tidsperioden går du til eBike Flow-appen >  innstillinger > My eBike > velg: Nullstill Auto Trip.

Merk: når turen nullstilles i eBike Flow-appen eller på skjermen, har det ingen innvirkning på den andre enheten. Hvis du ønsker å nullstille begge, må du gjøre dette manuelt på begge enhetene.