Krav

For å kunne bruke navigasjon med Kiox må Bluetooth være aktivert, og Kiox må være koblet til smarttelefonen.

Kvaliteten på Bluetooth-forbindelsen avhenger av smarttelefonen samt avstanden mellom enhetene. Kiox og smarttelefonen bør derfor være så nær hverandre som mulig når du sykler. Pass også på at smarttelefonen befinner seg på et sted med godt GPS-mottak.

Kontroller i tillegg at kravene til programvare og posisjonsdeling er innfridd.

Programvarekrav

For å bruke navigasjonsfunksjonen må du ha følgende programvareversjoner eller nyere:

• Kiox: 3.0.1.0
  • eBike Connect Android: 8.0.0
    – eBike Connect iOS: 12.0.0

Vi anbefaler at du alltid bruker nyeste programvareversjon.

Posisjonsdeling

Navigasjon med Kiox fungerer best når du lar eBike Connect bruke posisjonen også når appen befinner seg i bakgrunnsmodus:

• For iOS bruker du følgende innstilling: Sett posisjonstillatelsen til Alltid. Hvis du kun ønsker å bruke navigasjonsfunksjonen, holder det å sette posisjonstillatelsen til Ved bruk av appen.
  • For Android bruker du følgende innstillinger: Hvis du har aktivert alternativet for geolokaliseringsdata, må du velge Tillat alltid for posisjonstillatelse.