Eskakizunak

Kiox-ekin nabigazioa erabili ahal izateko, Bluetooth-a aktibatu behar da eta Kiox telefonoarekin konektatu behar da.

Bluetooth konexioaren kalitatea telefonoaren eta gailuen arteko distantziaren araberakoa da. Kiox eta telefonoa elkarrengandik ahalik eta hurbilen egon beharko lirateke gidatzen ari zaren bitartean. Kontuan izan, halaber, telefonoa GPS harrera ona duen kokapen batean dagoela.

Era berean, egiaztatu software-eskakizunak eta kokalekuaren beharrezko baimenak betetzen direla.

Software-eskakizunak

Nabigazio-funtzioa erabiltzeko gutxienez honako software-bertsio hauek behar dira

• Kiox: 3.0.1.0
  • eBike Connect Android: 8.0.0
  • eBike Connect iOS: 12.0.0

Beti softwarearen azken bertsioa erabiltzea gomendatzen dugu.

Kokalekuaren baimenak

Kiox-ekin nabigazioak ondoen funtzionatzen du eBike Connect-ek kokapena erabiltzea baimentzen baduzu, baita aplikazioa atzeko planoan dagoenean ere:

• iOS-erako, erabili ezarpen hau: Kokapena atalean ezarri baimena Beti. Nabigazio funtzioa bakarrik erabili nahi baduzu, nahikoa da kokapenaren baimena Aplikazioa erabiltzen duzunean ezartzea.
  • Android-erako, erabili ezarpen hauek: Geo-kokapen datuak gaituta badituzu, kokapen-baimena Utzi beti gisa ezarri beharko zenuke.