Πίσω

Προϋποθέσεις

Προκειμένου να μπορείτε να χρησιμοποιείτε την πλοήγηση με το Kiox, πρέπει το Bluetooth να είναι ενεργοποιημένο και το Kiox να είναι συνδεμένο με smartphone.

Η ποιότητα της σύνδεσης Bluetooth εξαρτάται από το smartphone καθώς και από την απόσταση μεταξύ των συσκευών. Το Kiox και το smartphone πρέπει να βρίσκονται σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους κατά την οδήγηση. Βεβαιωθείτε επίσης ότι το smartphone σας βρίσκεται σε τοποθεσία με καλό σήμα GPS.

Ελέγξτε επίσης ότι πληρούνται οι προϋποθέσεις λογισμικού και τα απαραίτητα δικαιώματα χρήσης τοποθεσίας.

Προϋποθέσεις λογισμικού

Για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία πλοήγησης, απαιτούνται τουλάχιστον οι ακόλουθες εκδόσεις λογισμικού

  • Kiox: 3.0.1.0
  • eBike Connect Android: 8.0.0
  • eBike Connect iOS: 12.0.0

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε πάντα την πιο πρόσφατη έκδοση λογισμικού.

Δικαιώματα χρήσης τοποθεσίας

Η πλοήγηση με το Kiox λειτουργεί βέλτιστα αν επιτρέψετε στο eBike Connect να χρησιμοποιεί την τοποθεσία σας, όταν η εφαρμογή λειτουργεί στο παρασκήνιο:

  • Για το iOS, χρησιμοποιήστε την εξής ρύθμιση: στην ενότητα Τοποθεσία, ορίστε το δικαίωμα σε Πάντα. Όταν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μόνο τη λειτουργία πλοήγησης, αρκεί να ορίσετε για τον εντοπισμό τοποθεσίας την επιλογή Κατά τη χρήση της εφαρμογής.
  • Για το Android, χρησιμοποιήστε τις εξής ρυθμίσεις: εάν έχετε ενεργοποιήσει την επιλογή Δεδομένα γεωγραφικού εντοπισμού, θα πρέπει να ρυθμίσετε την άδεια εντοπισμού σε Να επιτρέπεται πάντα.

Πέστε σε έναν φίλο

Μοιραστείτε έναν σύνδεσμο