Ik heb de update uitgevoerd met de eBike Flow-app, maar het scherm **Gebruik rijmodi** is niet zichtbaar. Wat moet ik doen?

Je kunt het scherm of de tegel Gebruik rijmodi via de eBike Flow-app toevoegen aan je Kiox 300 of Kiox 500.

Open hiervoor de eBike Flow-app, ga naar Instellingen > Mijn eBike > Displayconfiguratie. Voeg gebruiksrijmodi toe als nieuw scherm (Nieuw scherm toevoegen) of vervang een bestaande tegel. De functie is beschikbaar voor alle tegelformaten.