Onderhoud

Service-intervallen

Regelmatige servicebeurten zijn belangrijk om te zorgen dat je eBike op en top blijft functioneren. Veel dealers bieden een eerste inspectie aan, die ongeveer vier weken na aankoop of na 300 kilometer fietsen plaatsvindt. Na de eerste controle moet de dealer ook de volgende afspraak binnen de service-intervallen vastleggen; de herinnering verschijnt dan op je display.

DiagnosticTool

Bosch eBike Systems stelt getrainde dealers een DiagnosticTool ter beschikking waarmee foutmeldingen snel en gericht kunnen worden uitgelezen en verholpen. Deze kan ook worden gebruikt om de eBike individueel te configureren, nieuwe functies te installeren of de laatste software-updates te bekijken. Je dealer kan je een gedetailleerd rapport over de uitgevoerde servicebeurt geven.

Digitaal serviceboek

In de eBike Flow-app kun je zien welke onderhoudsbeurten zijn uitgevoerd. Je vindt het digitale serviceboek via  Instellingen > Mijn eBike > Digitaal serviceboek.

Meer informatie vind je hier.