De Kiox 300 of Kiox 500 zonder de Flow-app gebruiken

Je kunt je eBike ook zonder smartphone bedienen. Door verbinding te maken met de app kun je echter extra functies gebruiken:

• Activeer eBike Lock & alarm en stel bijvoorbeeld de Kiox 300 of Kiox 500 in als sleutel.
  • Plan navigatie en breng deze over naar de Kiox 300 of Kiox 500.
  • Verbind je hartslagmeter met het eBike-systeem.
  • Gebruik de displayconfiguratie om de weergave op de Kiox 300 of Kiox 500 aan te passen en na updates nieuwe tegels en scherminhoud te ontvangen.

Je kunt via de eBike Flow-app ook het eBike-systeem bijwerken en in de toekomst nieuwe functies blijven gebruiken.