Tinc problemes per sincronitzar els meus recorreguts amb l’eBike entre Kiox i eBike Connect. Què he de fer?

Per tal que les teves dades de recorregut siguin visibles a l'aplicació i al portal, assegura't que:

• El teu Kiox té instal·lada almenys una versió de programari 1.0.4.1. A Configuració > La meva eBike > Components > Kiox trobaràs la versió de programari més actual per al teu Kiox. Per actualitzar el Kiox, connecta'l al teu telèfon intel·ligent a través de Bluetooth, inicia l'aplicació eBike Connect i segueix les instruccions d'actualització
  • Un cop establerta la connexió amb el Kiox, es mostrarà al canal el botó Fes un seguiment de les teves activitats del Kiox amb el teu telèfon intel·ligent. Prem-lo i selecciona Permetre sempre
  • Activa l'emmagatzematge de les dades de geolocalització. Ves a Més >  Configuració > Configuració de privadesa per ajustar les dades de geolocalització.
  • El teu telèfon intel·ligent té connexió a Internet
  • Hi ha una connexió Bluetooth estable entre el Kiox i el teu telèfon intel·ligent
  • El teu telèfon intel·ligent té una bona recepció GPS
  • Si apareix el missatge "Ruta no disponible per a aquesta activitat", vol dir que el Kiox no ha rebut cap senyal GPS de manera temporal. Comprova la configuració del telèfon intel·ligent per veure si l'aplicació eBike Connect està autoritzada per accedir sempre a la teva ubicació.