Hvordan nulstiller jeg mine trip-data manuelt?

Du kan nulstille dine trip-data manuelt ved at trykke på valgtasten på de skærmbilleder, der er markeret med en prik forneden, og bekræfte meddelelsen "Nulstil trip" med "Ja" med valgtasten. Du kan også nulstille tælleren via Indstillinger > Min eBike > Nulstil.

Fandt du ikke det, du ledte efter?

Yderligere oplysninger og brugsanvisninger findes i den tilhørende betjeningsvejledning.

Gå til betjeningsvejledningen

Tilbage til oversigt