Med Mini Remote / System Controller

Tænd/sluk

For at tænde og slukke for Bosch eBike-systemet, med eBike-batteriet isat, skal du én gang kort trykke på System Controllerens tænd-/sluk-knap. Hvis Kiox 300 eller Kiox 500 er placeret på displayholderen, tændes displayet automatisk.

Bladre mellem skærmbillederne

For at komme til næste skærmbillede skal du kort trykke på valg-knappen på Mini Remoten.

Genvejsmenu (under kørslen)

For at åbne for genvejsmenuen skal du trykke på valg-knappen i mere end et sekund. Du kan ikke få adgang fra status-skærmen.

Indstillingsmenu (mens du holder stille)

For at komme fra status-skærmen til indstillingerne for Kiox 300 eller Kiox 500 skal du trykke på Mini Remotens valg-knap i mere end to sekunder. Du kan vende tilbage ved at holde valg-knappen trykt et stykke tid.

I denne video kan du lære, hvordan du styrer Kiox 300 eller Kiox 500 vha. Mini Remoten.

Ved at afspille videoen overføres data til Google Ireland Limited. Du kan finde yderligere oplysninger om behandlingen af dine data i Googles privatlivspolitik.

Ved at afspille videoen overføres data til Google Ireland Limited. Du kan finde yderligere oplysninger om behandlingen af dine data i Googles privatlivspolitik.