Jeg har allerede tilsluttet min eBike til eBike Flow-appen. Men nu står der på startskærmen, at min eBike er "Ikke online". Hvad kan jeg gøre?

Tjek venligst følgende:

1. Sørg for, at have din eBike og smartphone i nærheden, og at begge enheder er tændt.

2. Sørg altid for, at eBike Flow-appen kører i baggrunden. Appen kræver ikke meget ekstra data eller batterikapacitet, når den kører i baggrunden.

3. Tjek altid, om dit internet og Bluetooth er tændt. I Bluetooth-indstillingerne på din smartphone skal du sørge for, at din smartphone er forbundet til "det smarte eBike system".

4. For Android smartphones skal du også aktivere lokalitetstjenester.

5. Tjek din smartphones batteritilstand. Oplad din smartphone, om nødvendigt. For Android skal du også kontrollere indstillingerne for batterisparetilstand på din smartphone. Hvis denne indstilling er aktiveret, vil Bluetooth blive slået fra.

6. Sluk og tænd igen for eBike og smartphonen.

7. Beder Flow-appen dig om, at "glemme" enheden?
    Så gør følgende:

• Gå til din telefons Bluetooth-indstillinger
  • Find smart system eBike på listen over enheder
  • Tryk på i eller tandhjulsikonet til højre
  • Vælg Glem denne enhed, og bekræft

Par derefter via eBike Flow-appen igen (se her).

1. Hvis dette stadig ikke løser problemet, kan du også fjerne din eBike inde i Flow-appen.
    Gå til  Indstillinger > Min eBike > Nulstil og fjern > Fjern eBike.
    Bemærk: Når du fjerner eBike inde i Flow-appen, fjerner du også brugerdefinerede indstillinger såsom brugerdefinerede køretilstande.

Hvis du har problemer med at tilslutte din eBike for første gang, kan du finde fejlfinding her.