Hvordan kan jeg oprette eller afbryde forbindelsen mellem min komoot-konto og min eBike Connect-konto?

Opret forbindelse:

Du kan oprette forbindelse både i appen og på online-portalen.

eBike Connect-app:

1. Gå til  > Indstillinger i eBike Connect-appen.
  2. Tryk på skyderen for komoot under forbundne apps.
  3. Du bliver sendt videre til komoot-login. Her skal du indtaste din e-mail og adgangskode.
  4. Vælg Tillad adgang.

eBike Connect-onlineportal:

1. Gå til Ruteplanlægning > Mine ruter > Opret forbindelse til komoot.
  2. Bekræft overførselsmeddelelsen med Ja, fortsæt.
  3. Du bliver sendt videre til komoot-login. Indtast dine komoot-loginoplysninger.
  4. Vælg Tillad adgang.

Få at vide her, hvordan komoot-ruter og eBike Connect-aktiviteter synkroniseres, hvor du kan finde komoot-ruter i appen og på portalen, og hvor dine eBike Connect-aktiviteter vises i komoot.

Afbrydelse af forbindelsen:

Du kan afbryde forbindelse både i appen og på online-portalen.

eBike Connect-app:

1. Gå til Indstillinger i eBike Connect-appen.
  2. Tryk på skyderen for komoot under forbundne apps.
  3. Bekræft meddelelsen Bemærk ... med Fortsæt

eBike Connect-onlineportal:

1. Gå til Privatlivsindstillinger på eBike Connect-onlineportalen
  2. Tryk på Afbryd forbindelsen til komoot under Forbundne apps > komoot
  3. Bekræft meddelelsen Afbryd forbindelsen til komoot med OK

Bemærk: Du kan til enhver tid oprette forbindelse til din komoot-konto igen som beskrevet ovenfor.