Hvordan kan jeg forbinde eBike Connect-appen med min Kiox eller Nyon?

Vigtigt: eBike Connect-appen kan kun tilsluttes med ét Kiox- eller Nyon-display. Hvis du har en eBike med det smarte system (f.eks. med et Kiox 300/Kiox 500-display), skal du downloade eBike Flow-appen og se tips for tilslutning.

Forudsætninger for tilslutning:

1. Download appen Bosch eBike Connect til din smartphone fra Apple App Store eller Google Play Store.
  2. Start appen, og følg anvisningerne for at oprette en brugerprofil.

Trin for tilslutning:

1. Vælg fanen Min eBike > Tilføj ny eBike-enhed i Bosch eBike Connect-appen.
  2. Vælg den passende cykelcomputer.
  3. Følg anvisningerne i appen.

Bemærk: Det er ikke muligt at forbinde cykelcomputeren og appen under kørslen.

Efter en vellykket forbindelse skal du lade appen køre i forgrunden eller i baggrunden.

Hvis du har problemer med forbindelsen, kan du finde tips til fejlfinding her.