Registrer eBike

Hvis du vil gøre fuld brug af alle funktionerne i eBike Flow-appen, f.eks. digital tyverisikring med eBike Lock eller trådløse opdateringer, skal du registrere din eBike. Hvis din eBike er registreret til dig, knytter du din eBike til din konto, så det kun er dig, der kan bruge den. På den måde kan du knytte din eBike udelukkende til din konto.

Sådan registrerer du din eBike:

1. Åbn eBike Flow-appen.
  2. Sørg for, at du er logget ind med din konto.
  3. Før registreringen skal du sørge for, at din eBike er tændt, og at din eBike er forbundet.
  4. Sørg desuden for, at din smartphone er forbundet til internettet, og at Bluetooth er slået til.
  5. Klik på infobanneret på startskærmen eller i indstillingerne i eBike Flow-appen.
  6. Følg instruktionerne, og klik på Registrer eBike.

Hvad sker der, hvis min eBike ikke er registreret?

Hvis din eBike ikke er registreret, kan du kun bruge nogle af funktionerne i eBike Flow-appen, f.eks. aktivitets-tracking, individuelle køretilstande og navigation med Kiox 300 eller 500 eller køreskærmen i kombination med SmartphoneGrip.

Hvis din eBike ikke er registreret, kan andre brugere af eBike Flow-appen også oprette forbindelse til din eBike for at bruge den. Hvis din eBike er registreret, knytter du din eBike til din konto, så det kun er dig, der kan bruge den. På den måde kan du knytte din eBike udelukkende til din konto.

Del link

Til toppen

Flere ofte stillede spørgsmål