Hvordan kan jeg forbinde mit smarte eBike system til en smartphone?

1. Download eBike Flow-app på din smartphone fra Google Play Store eller App Store.
  2. Åbn Flow-appen, og opret en brugerkonto.
  3. Du bliver hjulpet med at forbinde eBike Flow-appen med din eBike.
  4. Før du tilslutter, skal du tjekke, om din eBike er slået til, og står stille.
  5. Derudover skal din smartphone være forbundet til internettet, og Bluetooth skal være tændt.
  6. For at tilslutte din eBike skal du følge instruktionerne i Flow-appen.
  7. Tryk på tænd/sluk-knappen øverst på fjernbetjeningen LED Remote eller Purion 200 eller på den øverste knap på systemcontrolleren, indtil lysdioden blinker.

8. eBike vil herved blive registreret og forbundet til eBike Flow-app.
  9. For at beskytte din eBike bedst muligt anbefaler vi, at du også registrerer din eBike, når du har oprettet forbindelse til eBike Flow-appen. På den måde kan ingen anden bruger oprette forbindelse til din eBike. Derudover kan du drage fordel af ekstra tjenester såsom eBike Lock eller trådløse opdateringer.

I denne  video vil du også få vist, hvordan du forbinder eBike Flow-app til din eBike.

Hvis du stadig har problemer med at forbinde eBike Flow-appen til din eBike, skal du gennemgå disse fejlfindinger.