Skal jeg betale for eBike Connect Premium-funktioner (f.eks. Lock) igen efter 24 måneder eller opsige på forhånd?

Omkostningerne til vores eBike Connect Premium-funktioner er engangsgebyrer. Du skal ikke betale igen efter 24 måneder. Så længe funktionen tilbydes, kan du bruge den uden yderligere omkostninger efter at have betalt engangsgebyret.

Hvis du ikke bruger din eBike Connect-konto i 24 måneder, slettes den automatisk af hensyn til databeskyttelsen. Vi informerer dig om den forestående sletning via e-mail. Hvis du vil beholde din eBike Connect-konto, skal du bruge eBike Connect-appen eller eBike Connect-portalen mindst én gang, inden 24-månedersperioden udløber.

Bemærk: Hvis du har aktiveret eBike Lock, kan du ikke længere deaktivere denne eBike Lock-indstilling, når din eBike Connect-konto er blevet slettet. I dette tilfælde er det kun specialforhandleren, der kan foretage nulstilling.