Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg skifter min smartphone?

1. Installer eBike Flow-appen på din nye smartphone, og log ind med din eksisterende konto.
  2. Forbind din eBike med eBike Flow-appen.

Ved forbindelsesproblemer:
Hvis du har brugt et migrationsværktøj til dataoverførsel til din nye smartphone og/eller har problemer med at oprette forbindelse til din eBike, skal du gå frem som følger på din nye smartphone.

1. Afinstaller eBike Flow-appen.
  2. Fjern smart system eBike fra listen over Bluetooth-komponenter i Bluetooth-indstillingerne på din telefon.
  3. Geninstaller eBike Flow-appen, og log ind med din eksisterende konto.
  4. Forbind din eBike med eBike Flow-appen.

Bemærk: Din gamle smartphone kan låse din eBike op og deaktivere eBike Alarm, så længe du er logget ind på din konto med din gamle smartphone og er forbundet med eBiken. Vi anbefaler derfor, at du fjerner eBiken fra den gamle telefon.