Hvordan tilslutter jeg Mini Remote/Mini Remote Dropbar til det smarte system?

Som regel er Mini Remote allerede tilsluttet til det smarte system, og du behøver ikke at gøre noget.

Hvis det stadig er nødvendigt at tilslutte Mini Remote manuelt, skal du udføre nedenstående trin:

1. Installer eBike flow-appen.
  2. Aktiver Bluetooth® på din smartphone, og åbn eBike Flow-appen.
  3. Forbind din smart system eBike med din eBike Flow-app.
  4. Gå til  Indstillinger > Min eBike > eBike Info/Komponenter
  5. Tryk på Tilføj ny enhed > Mini Remote
  6. Fjern batteriet, og vent 20 sekunder.
  7. Sæt batteriet i igen, og tryk derefter straks på minusknappen, og hold den nede i ca. 5 sekunder. Mini Remote viser tilslutningsprocessen ved hjælp af en blå blinkende LED.

Din Mini Remote bliver fundet. Sammenlign den 12-cifrede MAC-adresse, der er trykt på din Mini Remote, med MAC-adressen i eBike Flow-appen, og bekræft parringsprocessen i appen. Hvis MAC-adresserne ikke stemmer overens, skal du skrive Prøv igen.

Mini Remote er tilsluttet, når LED'en på Mini Remote blinker grønt tre gange.

Hvis forbindelsen er oprettet, vises din Mini Remote i området eBike Info/ Komponenter.

Hvis forbindelsen stadig ikke virker, kan du kontakte din  cykelhandler. Din cykelhandler har mulighed for at oprette en forbindelse via diagnoseværktøjet.