Hvorfor findes min Intuvia 100 ikke, når jeg parrer den?

• Sørg for, at knapcellen ikke er tom.
  • Sørg for, at din eBike, din Intuvia 100 og din smartphone er i nærheden, og at de er tændt.
  • Sørg for, at din eBike er forbundet til eBike Flow-appen.
  • Sørg for, at din Intuvia 100 er i parringstilstand.
  • Tryk på Bluetooth-knappen på bagsiden, indtil "parringstilstand" er synlig, og slip knappen. Gennemfør parringsprocessen i appen inden for 30 sekunder.

Ved at afspille videoen overføres data til Google Ireland Limited. Du kan finde yderligere oplysninger om behandlingen af dine data i Googles privatlivspolitik.

Ved at afspille videoen overføres data til Google Ireland Limited. Du kan finde yderligere oplysninger om behandlingen af dine data i Googles privatlivspolitik.