Hvordan tilslutter jeg Intuvia 100 til det smarte system?

Gennemfør venligst følgende trin:

1. Installer eBike flow-appen.
  2. Aktiver Bluetooth® på din smartphone, og åbn eBike Flow-appen.
  3. Forbind din smart system eBike med din eBike Flow-app.
  4. Gå til  Indstillinger > Min eBike > eBike-pas > Komponenter
  5. Tryk på Tilføj ny enhed > Intuvia 100
  6. Tryk på Bluetooth-knappen på bagsiden, og hold den nede, indtil der vises parringstilstand på Intuvia 100-displayet. Slip nu Bluetooth-knappen. Der vises en 30 sekunders nedtælling, og din Intuvia bliver fundet.
  7. Sammenlign den 12-cifrede MAC-adresse på din Intuvia-display med MAC-adressen i eBike Flow-appen for at sikre, at det er dit display.
  8. Tryk på Opret forbindelse for at bekræfte parringsprocessen i appen.

Hvis forbindelsen er oprettet, vises din Intuvia 100 i afsnittet Komponenter.

Hvis MAC-adresserne ikke stemmer overens, skal du klikke på knappen Prøv igen.

Hvis du bliver bedt om at indtaste en MAC-adresse, skal du opdatere eBike Flow-appen til den nyeste version.

Hvis forbindelsen stadig ikke virker, kan du kontakte din  cykelhandler. Din cykelhandler har mulighed for at oprette en forbindelse via diagnoseværktøjet.

Ved at afspille videoen overføres data til Google Ireland Limited. Du kan finde yderligere oplysninger om behandlingen af dine data i Googles privatlivspolitik.

Ved at afspille videoen overføres data til Google Ireland Limited. Du kan finde yderligere oplysninger om behandlingen af dine data i Googles privatlivspolitik.