Hvad betyder advarslen "Softwareopdatering - Overførsel venter" på min eBike Flow-apps startskærm?

Der kræves en stabil Bluetooth-forbindelse for at overføre softwareopdateringen fra din smartphone til din eBike. For at sikre, at dette fungerer korrekt, skal alle Bluetooth-enheder, som er angivet i  Indstillinger > Min eBike > eBike-pas > eBike-komponenter være tilsluttet (grøn prik).

Sørg for forbindelsen til Intuvia 100 ved enten at afmontere og genmontere den, og ved at trykke på enhver knap på Mini Remote.

Hvis du ikke har disse enheder længere, skal du fjerne dem fra listen.
Derefter kan opdateringen behandles som beskrevet her .