Hvordan opdaterer jeg mit smarte eBike system gennem trådløst netværk?

1. Før du opdaterer dit smarte eBike system, skal du sørge for at have den nyeste version af eBike Flow-app installeret. Du finder den seneste version i App Store/Google Play Store.

2. For at kontrollere, om en eBike-softwareopdatering er tilgængelig og downloade den, skal du have en velfungerende internetforbindelse, din eBike skal være forbundet til Flow-appen og smartphonen, og din eBike skal være i nærheden. Du kan søge efter opdateringer manuelt via din Flow-app. Gå til  Indstillinger > Min eBike > eBike-opdatering > Søg efter eBike-opdatering.
    Du kan også aktivere automatiske opdateringer i eBike-opdateringsindstillinger og beslutte, om du vil tillade brug af mobildata til download. Appen kører jævnligt i baggrunden for at tjekke, om der er en ny softwareopdatering tilgængelig.

3. Hvis der er en ny softwareopdatering tilgængelig, giver vi dig besked på  startskærmen i din Flow-app, og afhængigt af dine indstillinger starter download af app-opdateringen automatisk, eller du kan starte den manuelt derfra.

4. Efter at den nye software er downloadet, overfører smartphonen filerne til eBike via Bluetooth. Sørg for, at eBike er forbundet med Flow-appen, og at din smartphone og eBike er i nærheden af hinanden. Du kan anvende din eBike som normalt, da det kan tage omkring 20-30 minutter. For yderligere informationer og den aktuelle status kan du altid tjekke kortet Softwareopdatering startskærmen i Flow-appen.

5. Når overførslen er fuldført, og du vil starte installationen, skal du klikke på Installer nu på softwareopdateringskortet på  startskærmen. Undlad at flytte eBike eller fjerne komponenter under installationen. Under selve installationen vil eBike genstarte mindst én gang, og derfor vil den miste forbindelsen til Flow-appen. Så længe der er en forbindelse, vises den aktuelle downloadstatus på kortet Softwareopdatering startskærmen.

Hvis de grønne LED'er på din fjernbetjening stadig blinker, betyder det, at installationen er i gang, og alt er i orden.

1. Så snart LED'erne stopper med at blinke, kan du tænde din eBike igen for at fuldføre opdateringen. Du kan finde fejlfinding her, hvis der kommer en fejlmeddelelse.