Min Mini Remote-enhed virker ikke, hvad kan jeg gøre?

Aktivér Mini Remote-enheden ved at trykke på en vilkårlig knap.

Hvad viser LED'en på Mini Remote-enheden nu?

LED'en blinker grønt tre gange: Mini Remote-enheden har forbindelse til systemet. Kontroller, om Mini Remote-enheden virker.

LED'en blinker ikke: Skift batteriet. Mini Remote-enheden er udstyret med et knapcellebatteri af typen CR1620.

LED'en blinker rødt flere gange: Mini Remote-enheden har ingen forbindelse til System Controlleren. Følg de næste trin:

1. Installer eBike Flow-appen.
  2. Aktiver Bluetooth® på din smartphone, og åbn eBike Flow-appen.
  3. Forbind din smart system eBike med din eBike Flow-app.
  4. Gå til  Indstillinger > Min eBike > eBike-pas > Komponenter .
  5. Tryk på Tilføjelse af ny enhed > Mini Remote.
  6. Indtast MAC-adressen (en 12-cifret kode bestående af bogstaver og tal). Du finder MAC-adressen under minus-knappen på Mini Remote-enheden.
  7. Tryk på Opret forbindelse.

Hvis din Mini Remote stadig ikke virker, skal du kontakte din  specialforhandler.