Butikken er ikke tilgængelig i eBike Connect-appen - hvordan kan det være?

For at kunne bruge alle funktioner og support skal eBike Connect-appen til Android downloades fra den officielle Google Play Store.

Hvis butiksmenuen er gråtonet.

• Sørg for, at dit display er tændt, og at det er forbundet til din smartphone.
  • Sørg for, at butiksmenuen er gråtonet, hvis der ikke er nogen eksklusive funktioner til rådighed for din eBike. Du kan finde oplysninger om Lock-funktionens kompatibilitet her.