Intuvia 100 kan ikke tændes. / Intuvia 100 slukker. Hvad kan jeg gøre?

1. Tænd for dit eBike-system.
  2. Sørg for, at Intuvia 100 sidder på holderen
  3. Bevæg din eBike en smule, eller tryk på skærmen på displayet.
  4. Tryk på Bluetooth®-knappen på bagsiden af displayet i et sekund for at vække Intuvia 100 fra opbevaringstilstand.
  5. Udskift knapcellen (CR2450) i Intuvia 100.
  6. Hvis du fortsat har problemer, bedes du kontakte din  specialforhandler.

Bemærk: Hvis du bruger Intuvia 100 for første gang, er det muligt, at din Intuvia 100 endnu ikke er forbundet til din System Controller- eller LED Remote-enhed. Her finder du en vejledning i, hvordan du tilslutter Intuvia 100.