Jeg har fået en ny smartphone. Kan jeg bruge den til at låse min eBike op og deaktivere eBike Alarm?

Ja, selvfølgelig. Din digitale nøgle er knyttet til din konto. Du skal blot installere eBike Flow-appen på din nye smartphone og logge ind med dine eksisterende adgangsdata.

Flere tips om at skifte smartphone finder du her
.

Bemærk: Din gamle smartphone kan låse din eBike op og deaktivere eBike Alarm, så længe du er logget ind på din konto med din gamle smartphone og er forbundet med eBiken. Vi anbefaler derfor, at du fjerner din eBike derfra.