Mine aktiviteter registreres ikke eller kun delvist. Hvad kan jeg gøre?

Forkerte indstillinger i smartphonen og eBike Flow-appen kan føre til, at dine aktiviteter kun registreres delvist.

For en fuldstændig aktivitets-tracking skal du sørge for:

• At Flow-appen er åben i baggrunden under dine aktiviteter, dvs. at den er synlig i App Switcher, og at du har en stabil internetforbindelse.
  • At lokationssporingen i indstillingerne for din smartphone er indstillet til Tillad altid på Android-enheder og Altid på iOS-enheder.
  • Strømbesparende funktion/energibesparende funktion skal være slået fra.
  • For Android-enheder skal du også kontrollere, at Flow-appen er udelukket fra din smartphones strømbesparelsestilstand/batterioptimeringsfunktion.

Et eksempel på, hvordan du finder strømbesparelsesfunktionen/batterioptimering, er:
Gå til  Indstillinger >  Strømbesparelsesfunktion eller Batterioptimering på din smartphone. Vælg Alle apps, søg på Flow. Vælg Optimer ikke hhv. Godkend ikke, og bekræft dit valg.

Hvis du ikke kan finde strømbesparelsesfunktionen/batterioptimeringen, se efter i brugervejledningen til din smartphone.

Bemærk: Hvis du får problemer igen, skal du kontrollere undtagelseslisten igen. Efter en opdatering kan eBike Flow-appen forsvinde fra listen.