Jeg har glemt min adgangskode. Hvordan kan jeg nulstille den?

Hvis du glemmer adgangskoden til din SingleKey-id-konto, skal du gå til  SingleKey-id-websiden og indtaste din e-mailadresse. Vi sender dig derefter en e-mail med et link til indstilling af en ny adgangskode, hvis vi finder et SingleKey-id, der matcher den angivne e-mailadresse. Hvis du ikke kan finde e-mailen, skal du kontrollere dine spam- og reklamemapper.