Jeg har allerede en Bosch-konto. Kan jeg bruge den til at logge på eBike Flow-app?

Det afhænger af, hvilken Bosch-konto du har.Ikke alle Bosch-konti er knyttet til hinanden.Her er en oversigt:

COBI.Bike-konto: Hvis du har en COBI.Bike-konto, kan du logge på eBike Flow-app med din eksisterende e-mailadresse og din adgangskode.

Andre Bosch-kontoer: Der er andre Bosch-tjenester såsom Bosch Smart Home eller Bosch Power Tools: Hvis du har en konto med et ** SingleKey ID**, kan du også anvende denne konto til at logge på eBike Flow-app.

eBike Connect-konto: Du kan ikke anvende din eBike Connect-konto til at logge på eBike Flow-app.Hvis du har en eBike Connect-konto, skal du oprette en ny profil i eBike Flow-app.Ved oprettelsen modtager du et Bosch-id, som du også kan bruge til andre Bosch produkter såsom Bosch Smart Home eller Bosch Power Tools.Til eBike Connect-kontoen skal du bruge e-mailadressen og adgangskoden som normalt.