eBike registreren

Als je volledig gebruik wilt maken van alle functies van de eBike Flow-app, zoals digitale diefstalbeveiliging met eBike Lock of draadloze updates, moet je jouw eBike registreren. Als je eBike bij jou is geregistreerd, koppel je de eBike aan je account, zodat alleen jij deze kunt gebruiken. Op die manier kun je jouw eBike exclusief aan jouw account toewijzen.

Je eBike registreren:

1. Open de eBike Flow-app.
  2. Zorg ervoor dat je bent aangemeld met je account.
  3. Zorg er vóór het registren voor dat je eBike is ingeschakeld en dat je eBike verbonden is.
  4. Zorg er bovendien voor dat je smartphone verbonden is met internet en dat Bluetooth is ingeschakeld.
  5. Klik op de infobanner op het startscherm of in de instellingen van de eBike Flow-app.
  6. Volg de instructies en klik op eBike registreren.

Wat gebeurt er als mijn eBike niet is geregistreerd?

Als je eBike niet is geregistreerd, kun je alleen sommige functies van de eBike Flow-app gebruiken, bijvoorbeeld activity-tracking, individuele rijmodi en navigatie met de Kiox 300 of 500 of het Ride-scherm in combinatie met de SmartphoneGrip.

Als je eBike niet is geregistreerd, kunnen andere eBike Flow-app-gebruikers ook verbinding maken met je eBike om deze te gebruiken. Als je eBike is geregistreerd, koppel je de eBike aan je account, zodat alleen jij deze kunt gebruiken. Op die manier kun je jouw eBike exclusief aan jouw account toewijzen.

Koppeling delen

Naar begin

Meer veelgestelde vragen