Terug

Mijn activiteiten worden niet of onvolledig geregistreerd. Wat kan ik doen?

Onjuiste instellingen in de smartphone en de eBike Flow-app kunnen betekenen dat je activiteiten slechts gedeeltelijk worden geregistreerd.

Zorg voor een volledige tracking van de activiteiten:

  • dat de Flow-app tijdens je activiteiten op de achtergrond geopend is, d.w.z. zichtbaar in de app-switcher, en dat je een stabiele internetverbinding hebt.
  • De toestemming voor locatiebepaling in de instellingen van je smartphone moet worden ingesteld op Altijd toestaan voor Android-apparaten en Altijd voor iOS-apparaten.
  • De spaarstand/energiebesparingsmodus moet uitgeschakeld zijn.
  • Controleer voor Android-toestellen ook of de Flow-app is uitgesloten van de energiebesparingsfunctie en batterijoptimalisatie van je smartphone.

Een voorbeeld van hoe de energiebesparende functie/batterijoptimalisatie te vinden is:
Ga op je smartphone naar  Instellingen >  Energiebesparingsfunctie of Batterijoptimalisatie. Selecteer Alle apps, zoek Flow. Selecteer Niet optimaliseren of Niet toestaan en bevestig je keuze.

Als je de energiebesparingsfunctie/batterijoptimalisatie niet kunt vinden, raadpleeg dan de gebruikershandleiding van je smartphone.

Opmerking: Als je opnieuw problemen ervaart, controleer dan de uitzonderingenlijst nogmaals. Na een update kan de eBike Flow-app uit de lijst verdwijnen.

Een vriend vertellen

Koppeling delen

Nog vragen?
Wij helpen u graag verder.

Contact

Help Center

Nog vragen?
Wij helpen u graag verder.

Contact