Statusscherm

Het statusscherm is toegankelijk vanuit het startscherm met behulp van de toets < van de LED Remote of Purion 200 of via de selectieknop van de Mini Remote.

Op het statusscherm vind je de volgende informatie:

• Actuele tijd
  • Verbindingsindicatie
  • Verbindingsstatus
    Of er een Bluetooth-verbinding is met de eBike Flow-app, kun je zien aan het smartphonepictogram op het statusscherm. Als er een groen vinkje staat, is er verbinding met de smartphone, als er een oranje kruis staat, is er geen Bluetooth-verbinding.
  • Instellingenmenu
    Via de selectieknop van de LED Remote en de Purion 200 of door lang te drukken op de selectieknop van de Mini Remote, krijg je toegang tot de instellingen.

Koppeling delen

Naar begin

Meer veelgestelde vragen