Routes importeren in de eBike Flow-app

GPX-routes importeren

Het is mogelijk om routes die buiten de eBike Flow-app zijn gepland als GPX-bestanden in de eBike Flow-app te importeren om ze voor navigatie te gebruiken.

1. Ga naar  Rijden >  Mijn routes > ... drie puntjes-menu > GPX-route importeren.
  2. Selecteer het gewenste GPX-bestand in de mappenstructuur van je smartphone.
  3. De route wordt geïmporteerd en toegevoegd aan de lijst Mijn routes.

komoot-routes importeren

Je kunt je in komoot geplande routes importeren in de eBike Flow-app.
Instructies hiervoor vind je in het hoofdstuk Verbonden services.

Je moet verbonden zijn met komoot om routes te kunnen importeren.

Zodra je verbonden bent met komoot:

1. Ga naar  >  Mijn routes >  > Importeer komoot-routes.
  2. Bevestig de opmerking Importeren van komoot-routes met Oké.
  3. Veeg naar beneden om de routes bij te werken. Jouw routes zijn nu beschikbaar in de eBike Flow-app.

Als je routes mist, kijk dan hier om te zien waaraan dat zou kunnen liggen.

De instructies voor het importeren van routes die in komoot zijn gepland, vind je ook in de video.

Meer informatie over komoot in het hoofdstuk Netwerkdiensten.

Als je de video afspeelt, worden gegevens verzonden aan Google Ireland Limited. Meer informatie over de verwerking vind je in het privacybeleid van Google.

Als je de video afspeelt, worden gegevens verzonden aan Google Ireland Limited. Meer informatie over de verwerking vind je in het privacybeleid van Google.