Kan ik mijn abonnement op Flow+ gebruiken met een tweede eBike Flow-app-account?

Het is niet mogelijk om twee accounts tegelijk te gebruiken. Wel kun je een bestaand abonnement op Flow+ overzetten naar een nieuw eBike Flow-app-account – zonder je gegevens te verliezen:

1. Apple App Store/Google Play Store: Zorg ervoor dat je op je smartphone bent ingelogd met het account waarmee je Flow+ in de Apple App Store of Google Play Store hebt gekocht. (Het abonnement op Flow+ is aan dit account gelinkt).
  2. eBike Flow-app: Zorg ervoor dat je bent ingelogd* met het Flow-app-account waarmee je je oorspronkelijk op Flow+ hebt geabonneerd.
  • Ga in de Flow-app naar Instellingen > Profiel > eBike Flow-account verwijderen. (Als je je account verwijdert, worden al je gegevens en instellingen die verband houden met je Flow-app-account ook verwijderd).
  • Maak een nieuwe Flow-app-account aan en log in. (Je kunt hetzelfde e-mailadres van je oude Flow-app-account gebruiken – of een ander.)
  • Ga in je nieuwe Flow-app-account naar Instellingen en selecteer Flow+. Klik op Aankoop terugzetten om je abonnement op Flow+ over te zetten naar het nieuwe account.

*Heb je geen toegang tot je account? Gebruik de optie Wachtwoord resetten/account terugzetten.