Hoe wijzig ik mijn e-mailadres of wachtwoord?

Om je e-mailadres of wachtwoord te wijzigen, tik je in de  Instellingen van de eBike Flow-app op :flow-profielen: Profiel > SingleKey ID beheren > SingleKey ID.

Log in op de SingleKey ID-portal met dezelfde inloggegevens die je gebruikt voor de registratie van de eBike Flow-app. Nadat je jouw e-mailadres of telefoonnummer en wachtwoord hebt ingevoerd, kun je jouw e-mailadres en wachtwoord wijzigen.

Op de website van SingleKey ID vind je nog meer  Veelgestelde vragen en de  Gebruiksvoorwaarden die op jou van toepassing zijn.