Waar moet ik rekening mee houden als ik een andere smartphone neem?

1. Installeer de eBike Flow-app op je nieuwe smartphone en log in met je bestaande account.
  2. Verbind je eBike met de eBike Flow-app.

Bij verbindingsproblemen:
Als je voor de gegevensoverdracht naar je nieuwe smartphone een migratiehulp hebt gebruikt en/of problemen hebt met de verbinding met je eBike, ga je op je nieuwe smartphone als volgt te werk.

1. Verwijder de eBike Flow-app.
  2. Verwijder de eBike met smart systeem uit de lijst met Bluetooth-componenten in de Bluetooth-instellingen van je smartphone.
  3. Installeer de eBike Flow-app opnieuw en log in met je bestaande account
    .
  4. Verbind je eBike met de eBike Flow-app.

Let op: Je oude smartphone kan je eBike ontgrendelen en eBike Alarm deactiveren, zolang je bent ingelogd met je account op je oude smartphone en met de eBike verbonden bent. Wij raden je daarom aan de eBike van de oude smartphone te verwijderen.