Ik heb per e-mail een verzoek ontvangen om het eigenaarsprofiel te resetten. Wat moet ik doen?

Je hebt deze e-mail ontvangen omdat je eBike Flow-app-account momenteel gekoppeld is aan een eBike waarmee een andere persoon zich wil registreren. Ga alleen akkoord met de reset als je geen eigenaar meer bent van de eBike, maar de aanvrager wel. Bijvoorbeeld, omdat je de eBike aan die persoon hebt verkocht. Door het eigendomsprofiel te resetten, wordt de eBike uit jouw eBike Flow-app-account verwijderd en kan de andere persoon de eBike registreren.

Als je akkoord gaat met de reset, volg je de instructies in de e-mail. Als je op de knop eBike beheren en resetten klikt, word je doorgestuurd naar een website waar je moet inloggen met je eBike Flow-app-account. Je kunt dan de eBike vinden en het eigenaarsprofiel opnieuw instellen.

Door te resetten kan een andere gebruiker verbinding maken met de eBike en deze registreren.

Reset het eigenaarsprofiel van je eBike niet als je jouw eBike niet hebt verkocht en de persoon die het verzoek heeft verstuurd niet kent. Aangezien iemand heeft geprobeerd verbinding te maken met je eBike, moet je zorgen voor de veiligheid van je eBike. Als je eBike niet op een bekende stalplaats staat, adviseert de politie je dringend om in geval van diefstal onmiddellijk contact met hen op te nemen. De eerste uren zijn cruciaal om je eBike terug te kunnen krijgen.